BusinessHorsens styrker organisationen

Nyhed

10.08.2017

BusinessHorsens styrker organisationen

BusinessHorsens siger i august velkommen til tre nye medarbejdere. Christian Lauridsen og Jannie Mejer er ansat som erhvervskonsulenter, mens kommunikationsområdet bliver opgraderet med Martin Kastoft, der er ansat som ny kommunikationskonsulent. Med ansættelserne er BusinessHorsens mandskabsmæssigt tilbage ved fuld styrke bortset fra stillingen som citychef, som forventes besat ultimo august.

De ca. 800 medlemsvirksomheder i BusinessHorsens kan se frem til, at deres medlemsorganisation skruer op for aktivitetsniveau og kommunikation fremover.

BusinessHorsens er nemlig næsten i mål med at sætte et nyt hold, der skal arbejde for optimale betingelser for vækst og udvikling i det horsensianske erhvervsliv.

Eneste udestående er stillingen som citychef, der er ledig efter Pernille Perigaard forlod stillingen i juni. Den forventes dog besat per ultimo august.

Med ansættelserne kan virksomheder og iværksættere i kommunen få sparring fra yderligere to erfarne erhvervskonsulenter:

Christian Lauridsen, der skal arbejde med iværksætteri, kommer fra en stilling i Mercuri Urval. Han har selv erfaring med livet som iværksætter fra virksomheden Mind A/S og brænder for at hjælpe andre iværksættere med at få succes med egen virksomhed.

Jannie Mejer skal arbejde med vækst- og iværksættervirksomheder, har en stor passion for de innovative miljøer og glæder sig også til at sætte endnu mere fokus på netværksområdet. Jannie har en finansiel baggrund og har arbejdet meget med konsulentudvikling inden for ledelse, strategi, salg og forretningsudvikling. 

BusinessHorsens styrker også kommunikationsområdet med Martin Kastoft, der har bred erfaring med kommunikations- og pressearbejde fra Varde Kommune og Erhvervsministeriet. Martin skal blandt andet arbejde med fortællingen om Horsens som erhvervskommune, sociale medier og medlemskommunikation.

Citater:

Erhvervsdirektør Signe Marie Smidt:

”Der har været stor interesse for at blive en del af BusinessHorsens. Derfor har vi kunne sætte et stærkt hold, som kan gøre en forskel for vores medlemsvirksomheder og rammebetingelser for vækst og beskæftigelse i Horsens Kommune.”

”I øjeblikket er vi i gang med at ansætte en ny citychef, men ellers har vi nu fået organisation på plads. Efter et forår, hvor fundamentet har skullet bygges op, betyder ansættelsen af vores tre nye kollegaer, at vi nu for alvor kan rykke på vores aktivitetsniveau og ambitioner.” 

Kontakt:
Erhvervsdirektør i BusinessHorsens Signe Marie Smidt
Tlf. 22 83 24 42. Mail: ssm@businesshorsens.dk