Erhvervslivet i Horsens råber op: Vejudvidelse må ikke gå i stå nu

Nyhed

30.06.2017

Erhvervslivet i Horsens råber op: Vejudvidelse må ikke gå i stå nu

Erhvervslivet i Horsens ser lige nu med bekymring på, at det trækker i langdrag med beslutningen om udvidelsen af den nye omfartsvej, der går syd om Horsens fra Bjerrevej til Bollervej.

Det sker efter, at politisk uenighed i byrådet har betydet, at der bliver sået tvivl om en udvidelse, der går gennem området Klokkedal.

Men netop Klokkedal-løsningen vil betyde en markant forbedring af tilkørselsforholdene til bl.a. havnen i Horsens – til stor gavn for de mange virksomheder dér.

-  En af de ting, der skal til for, at erhvervslivet kan fungere og vækste og dermed skabe arbejdspladser, er helt basalt, at der er gode til- og frakørselsforhold. Logistikken skal være på plads, siger Signe Marie Smidt, direktør i BusinessHorsens.

Hun understreger, at man i BusinessHorsens er glade for, at kommunen nu investerer i den tiltrængte vejudvidelse, men advarer om, at processen går i stå pga. politiske uenigheder.

- Det er vigtigt og afgørende for erhvervslivet, at der bliver taget en beslutning nu, siger Signe Marie Smidt.

Klokkedal-løsningen bliver i en undersøgelse bestilt af Horsens Kommune vurderet til at være den bedst mulige løsning på den trafikale situation i og omkring Horsens.

Og netop den løsning bakker erhvervslivet i Horsens fortsat op om.

Kontaktoplysninger:

Erhvervsdirektør Signe Marie Smidt, tlf. 2283 2442